Automatgear… Uhhh det er svært!

Det må nok være den mest usnedige tyv eller også er det bare en meget dårlig kommentar fra politiet:

“”Vi ved ikke præcist, hvad der er gået galt, men det er en bil med automatgear, så det kan være det, der har betydet, at tyven ikke kunne stikke af i bilen” siger Poul Badsberg, der er vagtchef ved Nordjyllands Politi.” (snippet fra jp.dk)

Lad nu politiets It-folk trylle med udstyret

Lur mig om politiet ikke har genetableret alle emails (og sikkert mange andre ting), som Anette Uttenthal angiveligt har slettet på Hr. Stein Baggers computer

Snippet fra DR Nyheder/Penge
“…. Dagen før var hun blandt de to første, der kom ind på det ‘hemmelige kontor’ på Schæffergården klokken lidt over et om eftermiddagen. Den anden er finansdirektør Lars Brammer. Han giver Stein Baggers kone lov til at tage kasser med private papirer med hjem.
Søndag morgen får hun fri adgang til Stein Baggers email, hvor hun får lov til i enerum at slette løs på computeren.

– Mange af mailene var jo privat mails fra Anette til Stein Bagger. Men jeg ved ikke i dag, hvad hun slettede. Og jeg kan godt nu se, at vi i dag burde have ladet politiet overtage det hele fra starten. Ingen ved jo, hvem der spillede skuespil, siger en anden person i lokalet.”

Roadpricing = ekstra udstyr i bilen

Så kom det endelig – roadpricing – det måtte jo komme.

Iflg. den fine grafik (http://jp.dk/indland/trafik/article1537129.ece?showInfo=image&relatedField=picArticleRight&imgNum=0), så viser den lille GPS enhed turens pris på et display. Hvor kommer det lille display nu fra?

Skal vi til at installere endnu en elektronisk dims i bilen eller kan den tilsluttes ungernes LCD skærme eller måske GPS enheden, som de fleste har alligevel har siddende i forruden??

Og hvor skal den lille boks inkl. display få strøm fra? Det bliver jo nok ikke en GDS installationsløsning, hvor man bare smider boksen under førersædet og racer derud af…

Bonusfunktionen ved sådan en boks må da være virtuelle fartbøder, idet sådan en GPS enhed snildt kan registrere og indrapportere hastigheden på bilen…?

Interessant at se hvem der får adgang til roadpricing-boksens data og om der ydes tilskud ifm. installation….